torstai 3. marraskuuta 2011

Resepti: Maissia, kesäkurpitsaa ja omenaa (4kk +)


Tämä resepti on yksi Maxin ehdottomista suosikeista. Soseutettuna ainesosien suhteet ovat:

50% maissia
40% kesäkurpitsaa
10% omenaa

Keitä pakastemaissia 10 minuuttia kiehuvassa vedessä. Siivilöi vesi pois ja soseuta maissi sauvasekottimella. Painele vielä maissi siivilän läpi käyttämällä lusikkaa. Kuori ja keitä kesäkurpitsa sekä omena pehmeäksi vedessä. Soseuta nämä ja lisää ne paseerattuun maissiin. Lisää mukaan halutessasi loraus rypsiöljyä, esimerkiksi Luomu Virgino.

Jos haluat tehdä isomman satsin kerralla, tässä ohje:
2 pussia pakastemaissia
1 pieni kesäkurpitsa
1 omena
(1 rkl rypsiöljyä)

2 kommenttia:

  1. Tämä resepti meni heti testiin ja toimi, en ollut keksinyt aiemin miten ne maissin hampaanväliin menevät osat saa pois ja koko maukas maissi jäänyt meillä syömättä. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Hieno homma! Mustakin se paseerattu maissisose on TOSI hyvää. Kun vain keksisin mitä siitä voisi itsellenikin tehdä ;)

    VastaaPoista